Slide background

Skjut upp takbytet med hjälp av

skonsam och effektiv takbehandling

AV RENA TAK FÅR DU ETT PÅVÄXTFRITT OCH VÄLMÅENDE TAK

På senare år har problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar i luftfuktighet, temperatur och nedebördens pH-värde, dvs klimatet. Små faktorer som tillsammans bidrar till en ökad påväxt.

Med marknadens mest effektiva behandlingsmedel tar vi bort befintlig påväxt samtidigt som näringsämnena neutraliseras. Ytan nollställs och takbehandlingen förebygger nya angrepp i minst fyra år. Fördelen med vårat behandlingsmedel är tillsatsen av fettlösande ingredienser, som ser till att även sot, fett och beläggningar släpper från taket.

Rena Tak erbjuder dig en skonsam och kostnadseffektiv takbehandling som som ser till att ditt tak förblir påväxtfritt och fint i många år framöver.

Hur jobbar vi?

Bild2

För att kunna förlänga livslängden på ett tak måste man först och främst se till att alla skador på taket repareras. Vid första besöket och när takvårds-
utredningen görs, ser vi över takets skick och noterar eventuella skador.

Arbetet påbörjas med att byta trasiga takpannor, byte av trasiga plåtar och reparationer av små läckage. Sedan påbörjas det mekaniska arbetet med att ta bort påväxten.

Sedan behandlas hela taket med Bevara Takvård, behandlingsmedel, som ser till att taket är näringsfritt så att det ej kan växa ny påväxt.
Slutligen gör vi en grovstädning av gården och krattar ihop den mossan som kommit ner från taket.

För ett tätt och rent tak

Takvård Bostadsrättsförening

Läs mer om Bevara takvård

3 enkla steg till ett rent tak

  • Hembesök

    Vi erbjuder kostnadsfria hembesök med takvårdsbesiktning. För bästa resultat utför vi en takvårdsbesiktning där vi fastställer påväxtyp och mängd. Vi anpassar takbehandlingen efter takets behov till ett fast pris. Våra hembesök sker alltid utan köpkrav.

  • Takbehandling

    Takrengöringen utförs på överenskommen tid av auktoriserad takvårdsexpert och sker alltid med största säkerhet. Vi avlägsnar påväxten mekaniskt och byter ut trasiga takpannor för att förhindra läckage. Naturligtvis rensar vi hängrännorna och städar upp efter oss.

  • Garanti

    För att du som kund ska känna dig trygg använder vi oss av marknadens mest effektiva behandlingsmedel, Bevara Takvård, som garanterar ett påväxtfritt resultat i minst 4 år. Funktion och effektivitet är bevisad genom tester av SP. Vårat behandlingsmedel innehåller fettlösande ingredienser, vilket ser till att taket blir rent från sot, fett och beläggningar.