Ultrarent vatten

Slide background

Miljövänlig och effektiv fasadrengöring

ULTRARENT VATTEN GER DIG RENA FASADER

Nu kan vi äntligen erbjuda rengöring av fasader med det effektiva och kemikaliefria tvättmetoden; ultrarent vatten.

Ytan på en fasad är ofta angripen av mögel eller alger. Eller nedsmutsad av sot, fett och avgaser. Nu har vi ett effektiv och helt kemikaliefritt sätt att rengöra och underhålla fasader så att dom är fina att titta på och håller längre.

Den största fördelen med att använda ultrarent vatten är att man slipper använda kemikalier samt att vi använder lågtryck när vi sköljer och borstar istället för att använda högtryckstvätten. Ultrarent vatten är framtaget för att effekivt lösa och rengöra smuts, fett, alger och mögel

Boka en kostnadsfri rådgivning samt en provrengöring.

Hur fungerar ultrarent vatten?

UltrarentVattenFasad

Vanligt tappvatten filtreras genom ett ultra-rent vatten filter, vilket medför att man slipper tillsätta kemikalier för att rengöra ytor.

Förenklat kan man säga att ultra-rent vatten blir magnetiskt och drar till sig olika typer av smuts. När man filtrerar bort alla salter, kalk och minteraler ur vattnet så lurar man mögel och alger att dricka ihjäl sig.

Läs mer om ultrarent vatten

UltrarentVattenVindskiva

Fördelar med ultrarent vatten

 • 100% miljövänligt

  Den största fördelen och vinsten är att man använder naturligt renat vatten, som är 100% fritt från kemikalier och helt miljövänligt. Fördelen med kemikaliefritt är att det inte etsar.

 • Skonsam metod

  Då man inte använder högtryck utan lågtryck när man sköljer fasaden, riskerar man inte att förstöra ytan eller att trycka in fukt i väggen.

 • God arbetsmiljö

  När vi tvättar fasaden använder vi oss av lätta kolfiberstänger som räcker ända upp till 21 meter, vilket medför ekonomiska fördelarna som att man slipper tid och kostnad för skylift eller ställning. Och att man jobbar säkert ur arbetsmiljösynpunkt då man jobbar nerifrån marken.

 • Effektiv rengöring

  Ultrarent vatten metoden är effektivt och löser upp smuts, alger, fetter och mögel.